Kavárna
Zeyerova 16
Olomouc
(pouze v pracovní době)
+420 732 191 990
Otevírací doba
pondělí až neděle od 8:00 do 19:00
Ostatní dny jako jsou svátky, období vánoc, apod. sledujte prosím na našem Facebooku
Káva s přívlastkem bohaté chuti čokolády a ovoce.
Kávovník byl do Mexika dovezen koncem 18.století z Antil.Pěstují se zde převážně zrna Coffea Arabica.Většina pochází od drobných farmářů.Sklizeň probíhá převážně ručně, několikrát za sezonu. Zralé třešně (bobule kávovníků) sbírají farmáři do velkých pytlů a na zádech je snášejí k prašným silnicím. Tam už na ně čekají další členové rodiny a odvážejí kávu ke zpracování.Kávovníková zrna se zpracovávají mokrou i suchou metodou.Mezi hlavní oblasti patří Veracruz,CHiiapas,Puebla a Oaxaca.
Káva má měkkou a jemnou,dobře vyváženou chuť.
Originální chuť jednodruhové arabiky s mimořádně silným aroma plným tělem a střední aciditou. Příjemně vyvážené tóny ořechů v kombinaci s čokoládou.
Hmotnost | - |
---|---|
Gramáž | 250 g, 500 g |
Způsob mletí | Espresso, French press, Mokka konvička, Turek, Zrno |
+420 732 191 990
pondělí až neděle od 8:00 do 19:00
Ostatní dny jako jsou svátky, období vánoc, apod. sledujte prosím na našem Facebooku
Žádné produkty v košíku.
Necessary cookies are absolutely essential for the website to function properly. This category only includes cookies that ensures basic functionalities and security features of the website. These cookies do not store any personal information.
Any cookies that may not be particularly necessary for the website to function and is used specifically to collect user personal data via analytics, ads, other embedded contents are termed as non-necessary cookies. It is mandatory to procure user consent prior to running these cookies on your website.